Feesten

Verjaardag

Als uw kind jarig is, wordt er feest gevierd en mag er door de jarige iets lekkers getrakteerd worden.

Sinterklaasfeest

Donderdag 05 december vieren we dit feest op school, de kinderen zijn om 12.00u vrij. Nadat we sinterklaas op het plein welkom hebben geheten, gaan we in de groep verder met dit feest. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 trekken lootjes en maken/kopen iets voor elkaar. De ouders van de groepen 1 t/m 4 hebben op 26 en 28  november de gelegenheid om de surpriseavond te bezoeken.

Schoolreis en schoolkamp

Aan het eind van een schooljaar gaan we op schoolreis. De data voor deze schoolreis staan achterin de jaarplanning. U hoort ruim op tijd welke bestemming we dit jaar weer hebben gekozen! Groep 8 sluit de basisschoolcarrière af met een schoolkamp. De datum staat al wel vermeld in de jaarplanning. De datum staat al wel vermeld in de jaarplanning.