Feesten

Verjaardag

Als uw kind jarig is, wordt er feest gevierd en mag er door de jarige iets lekkers getrakteerd worden.

Sinterklaasfeest

Vrijdag 4 december vieren we dit feest op school, de kinderen zijn dan om 12.00 uur vrij. Nadat we sinterklaas op het plein welkom hebben geheten gaan we in de groep verder met dit feest. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 trekken lootjes en maken/kopen iets voor elkaar. De ouders van de groepen 1 t/m 4 hebben op 24 november en 26 november de gelegenheid om de surpriseavond te bezoeken.

Schoolreis en schoolkamp

Aan het eind van een schooljaar gaan we op schoolreis. De data voor deze schoolreis staan achterin de jaarplanning. U hoort ruim op tijd welke bestemming we dit jaar weer hebben gekozen! Groep 8 sluit de basisschoolcarrière af met een schoolkamp. De datum staat al wel vermeld in de jaarplanning. De datum staat al wel vermeld in de jaarplanning.

Slotfeest

Op vrijdag 2 juli organiseren we een slotfeest. Dit feest organiseren we om het einde van een schooljaar te vieren en om de ouders te bedanken voor hun inzet en vertrouwen dit jaar voor en in de school. Ook de peuterspeelzaal doet mee aan dit feest.

De commissie bestaat uit een aantal ouders die samen met het team deze avond organiseert. Het team werkt het thema uit en de ouders organiseren in overleg met de directeur dit feest.